Hull a levél a fáról, most jövök a tanyáról

Nem te tehetsz a kellemetlen tünetekről. A leggondosabb otthoni intim szőrtelenítés is megviseli a bőrt. 1 órás intim kozmetikai kezelésünk, vegán natúr kozmetikumokkal alaposan, de kíméletesen hozza helyre a bőrödet.

Magadra ismersz?

Van intim kozmetikum vegánban is?

Kedveled a vegán kozmetikumokat. Se a Body shop-on, se a Lush.com-on nem találtál vegán intim kozmetikumot. Olyan intim kozmetikát keresel, ahol természetes, natúr anyagokkal dolgoznak. 

Jövő ilyenkor már anya leszek?

Egyre inkább foglalkoztat a gyermekvállalás.  Köztudott, hogy szülés után némileg megváltozik az intim terület, ezért azon gondolkozol, hogy még most lenne érdemes valamilyen intim kozmetikai kezelést kérni.

Létezik intim „anti-aging” kezelés?

Végre ráérsz magaddal foglalkozni, hogy a gyerekek lassan kirepülnek. Sokat teszel azért, hogy 10 évet letagadhass. A múltor a szaunában ülve eszedbe jutott, hogy ha vannak anti-aging kozmetikumok, akkor vajon létezik ilyesmi az intim területre is?

Ki fogod tudni választani a szalont és a kozmetikust is.

Miért hallgass rám?

Nagy Krisztina vagyok a Naturiti megálmodója. Magyarország első intim kozmetikusaként 13 éve foglalkozom ezzel.

Kidolgoztam a MicroWaxing vegán speciális gyantázási technikát kifejezetten az érzékeny bőrűek számára. Megalkottam az otthoni intim bőrápolási rutint, ami a több ezres vendégkörünknél működik évek óta.

Célom, hogy az intim bőrápolás természetes legyen, ezért saját fejlesztésű vegán és natúr intim kozmetikumokat használunk szalonjainkban.

éve csináljuk

kezelés

3

Milyen lesz a kezelés?

Stabil kozmetikus csapattal dolgozunk, nálunk mindig a megszokott, ismerős arcokkal találkozol. A kezelés 1 órás, saját fejlesztésű, Naturiti  vegán natúr termékekkel dolgozunk.

3

Kezelés előtt konzultálunk

Arról, hogy mi fog történni és mire számíthatsz

Megkérdezem milyen otthoni ápolási rutint alakítottál ki. Itt minden apróság számít, ezen múlik, milyen kezelésre lesz szükséged. Tudtad, hogy ha egy héten belül radíroztál, akkor azt csak nagyon óvatosan lehet megismételni? A szeméremdombon csak különleges hidratálót szabad használni, és csak heti egyszer.

Milyen kozmetikumokat használunk?

Saját fejlesztésű Naturiti termék, ami nem csak vegán, de kifejezetten intim területre lettek fejlesztve. Speciális összetevőket tartalmaz, ami kiegyensúlyozottan kezeli a problémát.

Ha ezt megbeszéltük, részletesen elmondom, hogy mi fog következni, hogyan telik el a kezelés egy órája.

Ki fogod tudni választani a szalont és a kozmetikust is.

3

Intim bőrdiagnosztika

Hogy személyre szabott, biztonságos kezelést kapj

Gondosan felmérem a kezelni kívánt bőrfelületet és ennek megfelelően állítom be a számodra legmegfelelőbb, intim bőrtípusodhoz illő eljárást.

3

Előkészítés, tonizálás

Oldja a lerakódott szennyeződéseket

Különleges vegán intim kozmetikumokkal készítjük elő a bőrödet, hogy az eljárás a lehető leghatékonyabb lehessen. A szeméremdombon kezdem a radírozást, és amikor már kevesebb anyag van a kezemen, utána megyek végig a combhajlat területén is. Így figyelek a terület érzékenységére is.

Puhító maszk fokozza a puhító gél hatását. Azeloglicin nevű hatóanyag a pórusokba beszivárogva oldja a lerakódott szennyeződéseket, tisztít és szabályozza a faggyútermelést.

Tudtad? Ha otthon használod a Naturiti intim bőrradírt, akkor használat előtt kicsit gyúrd át a tubust, mert akkor egyneműbb lesz az anyag és nem folyik ki előre az olaj.

3

Intim bőrtisztítás

Természetes bőrkímélő eljárás

Kíméletesen, de alapos gondossággal tisztítjuk az intim bőrfelületet. Feltárjuk és kezeljük a benőtt szőrszálakat és intim ásványterápiával csillapítjuk az esetleg fennálló bőrgyulladásokat.

Nem a te hibád, ha problémáid vannak ezen a területen úgy is, hogy minden higiéniai szabályt betartasz. Mindenkinek, aki intim szőrtelenít előbb utóbb szüksége lesz a kezelésre, mert még a leggondosabb otthoni szőrtelenítési módszer is igénybe veszi a bőrödet.

Ki fogod tudni választani a szalont és a kozmetikust is.

3

Feltöltés, mélyhidratálás

Mélyhidratáljuk a bőrödet.

Elektrokozmetikai eljárással mélyhidratáljuk a bőrödet, a sejt mély rétegeibe juttatva a rugalmasságért is felelős növényi hatóanyagokat.

Fontos tudni: A sok értékes hatóanyagot nehogy kimosd, vagy kiizzadd a bőrödből. A kezelés napján kerüld el a közösségi fürdőt, szaunát, szoláriumot, kádfürdőt és, edzés ne legyen! Ha a délutáni, esti órákban végezzük a kezelést akkor aznap már ne tusolj!

3

Növényi őssejtterápia

Rugalmasságot adó növényi hatóanyagok

Ezzel zárjuk a kezelést. Mélysejtes Elixírrel kezeljük a bőrödet. Az elixírben növényi őssejtek vannak. Ezektől gyorsabban regenerálódik a bőröd. Az őssejtek miatt épülnek be a bevitt hatóanyagok a bőröd szöveteibe.

Tudtad? A szemérem domb faggyúban gazdagabb, ezért itt csak különleges hidratálót szabad használni, mint például a Naturiti Mélyhidratáló balzsam, és ezt is csak heti egyszer. De az úgynevezett lágy részekre mehet minden nap!

Fizethetsz készpénzzel, bankkártyával és Szép kártyával.

Csapó Rebecca
Intimkozmetikus

3
Hol vannak a szalonjaink?

Zugló

Budapest Mexikói út 11/A

Boráros tér

Budapest Lechner Ödön fasor 2.

Buda

Buda 1023 Káplár utca 2/A

Újbuda

Budapest Kanizsai utca 1.

VI. kerület

Budapest Káldy Gyula utca 4.

Pécs

Pécs szabadság utca 21.

Győr

Győr, Bajcsy Zsilinszky utca 24.

Vác

2600 Vác Köztársaság út 26.
3

Lássuk jól érted-e?

Ez a dolog menete

Szakértő Neve

Magyarország első szakértője

Szalonjaink alapelve a természetesség, elutasítjuk a mesterséges vegyi szőrtelenítést. Vegán és natúr intim kozmetikumokkal ápoljuk a bőrödet, a szőrtelenítés során saját keverésű gyantát használunk. Ez egy több ezer éves női tapasztalaton alapuló eljárás, mellékhatások nélkül.

Mit gondol más?

Nagy Kriszti

Magyarország első intimkozmetikusa

Nem várt előnyök

„Hogyan változik meg az életed az intimkozmetikai kezelésünk után? Lehet, ezekre nem is gondolnál”

Viszlát szorongás

Azelőtt te voltál az, akinek pont nincs kedve fürdőbe, szaunába menni. Vagyis kedved lett volna, de szégyellted a bikini vonalad. Nem kell többé kifogásokat keresned, nem kell mindig pont odatenni a törölközőt. Elmúlt a szorongásod, helyét átvette felszabadult lazaság.

hello love!

A párod is imádni fogja az eredményt. Nem jössz zavarba, ha felkapcsolva marad a villany.

viszlát "do-it-yourself"

Atyaég hány cikket meg videót megnéztél, hányszor kerestél rá, hogy „intim terület bőrproblémák”. És utána hány meg hány hirdetést tolt eléd a facebook, hogy milyen kenőcsöt vegyél. Na ennek vége. Törölheted az előzményeket, és keresgélhetsz vidámabb témákban.

Bármelyik szalonunkba foglalhatsz időpontot

„Szia. Mikor jössz?”

Ha az időpontfoglalás gombra kattintasz, ez fog történni:

Kiválasztod a helyet

Várost és üzletet választasz

Bejelölöd a kezelést

hogy pontosan mit szeretnél

Kozmetikust választasz

és fixálod az időpontot nála

3
Kezelés előtt konzultáció

Mi fog történni, mire számíthatsz a nagyjából egy órás kezelés során. Megkérdezem milyen otthoni ápolási rutint alakítottál ki. Itt minden apróság számít, ezen múlik, milyen kezelésre lesz szükséged.

Intim bőrdiagnosztika

Hogy személyre szabott, biztonságos kezelést kapj

Előkészítés, tonizálás

Az eljárás oldja a lerakódott szennyeződéseket, tisztít és szabályozza a faggyútermelést.

Intim bőrtisztítás

Személyre szabott és természetes bőrkímélő eljárás a legkényesebb intimkozmetikai bőrproblémákra

Feltöltés, mélyhidratálás

Elektrokozmetikai eljárással mélyhidratáljuk a bőrödet.

Növényi őssejtterápia

A sejtek mély rétegeibe juttatja a kezelés a rugalmasságért is felelős növényi hatóanyagokat.

21 990 Ft

Fizethetsz készpénzzel, kártyával és Szép kártyát is elfogadunk

Ki fogod tudni választani a szalont és a kozmetikust is.