Mindennél jobban akarsz, de nem tudsz több pénzt keresni

Neked nem pénzügyi problémád van, hanem önismereti. Tudod miért?

A pénzhez való viszonyod rosszul alakult, ezt öntudatlan pénzblokknak nevezik. Ez nem a te hibád, de ez a baj okozója. Money Makeover Masterclass: bevált módszereinkkel feloldjuk benned ezt a blokkot, utána jobb döntéseket hozol és több pénzt fogsz keresni a munkáddal.

7 napos online masterclass: pénzügyi blokkot törli, helyes útra terel.

3
Miért hallgass ránk?

Adrienn és Arpad von Toth, a RichFamily Academy AG alapítói  vagyunk.
Többet is megtudhatsz rólunk, ha megnézed a svájci weboldalunkat is: richfamily.info

Adrienn von Toth

„A világnak több barátra és jótevőre van szüksége” – mondta a Dalai Láma.

Küldetésem, hogy a világot jobbá, igazságosabbá és örömtelibbé tegyem. Egy világot szeretnék, amelyben a gyerekek egymást szeretve nőhetnek fel. Ambiciózus és szenvedélyes 4 gyermekes édesanyaként a pénzügyi oktatásban is támogatom gyermekeimet, hogy egy helyes egészséges pénzgazdálkodást látva nőjenek fel.

Segítek a vállalkozó szülőknek, hogy saját életük hősévé váljanak azáltal, hogy erősebbek, határozottabbak, magabiztosabbak és bátrabbak lesznek.

 

Arpad von Toth

Nemrég egy tanulmányban azt olvastam, hogy egy mai édesapa átlag 7 percet tud naponta foglalkozni a gyermekeivel. Ekkor esett le a tantusz, hogy változtatnom kell.

A feleségemmel együtt azon dolgozunk, hogy átadjuk neked azokat a tapasztalatainkat, amelyekkel mi is kilábaltunk személyes és pénzügyi válságainkból, hogy szabad és kiteljesedett életet tudjunk élni.

Boldog vagyok, ha neked is segíthetek a családod pénzügyeinek rendezésében, hogy te is több időt tölthess a gyermekeiddel.

 

Ne engedd, hogy a pénzblokkok átvegyék az irányítást az életedben!
3

3 intő jel, hogy a pénzblokk irányítja az életed

Tudom, ez a szó, hogy „pénzblokk” kissé misztikusan hangzik. De amikor a hatását nap mint nap a saját bőrödön tapasztalatod, hirtelen nagyon is racionális és fájóan valóságos lesz. Nem csak ez a 3 jele van a pénzblokknak, de e három közül egyet is tapasztalsz, sürgősen fel kell oldanod.

3

"Túl keveset kérek a munkámért"

Csak azt nem tudom, hogyan tudnék többet kérni…

"Épp csak eleget keresek"

Pedig a vállalkozásom sikeres…

"Évek óta nincs szintugrás"

Keményebben dolgozom, de nincs meg a nagy áttörés

Dolgozzunk együtt a pénzügyi átalakulásodon!
Ne légy tovább áldozata a tudatalattid szabotázsának!
3

Adrienn von Toth

money nanny

Az te egyedi pénzügyi személyiségedet úgy nevezzük pénzkód. Ezt különféle tesztekkel lehet kimutatni. És amikor feltárul előtted a pénzügyi személyiséged, olyan érzésed lesz, mintha az életed kirakójának minden darabkája végre összeállna.

Mit ad a Money Makeover Masterclass?

6 modul: személyre szabott lépéseket kapsz.
Azonnali változást érhetsz el a hétköznapi életedben.

Első lépés: feltérképezzük a pénzügyi személyiséged
3
Milyen pénzügyi személyiségek vannak?

A teszt a pénzügyi szokásaidra kérdez rá. A válaszok alapján meg lehet mondani, hogy nálad melyik típus a meghatározó. Én (Adrienn von Toth) és a férjem Árpád esetében ugyanaz a 3 típus dominál: hős, mágus, jóember. Neked vajon mi fog kijönni? Íme a személyiségtípusok, itt csak röviden, bővebben a masterclass-on:

Király

Nagy álmai vannak és türelmetlen

Aszkéta

Mindenki ilyen rendezett akar lenni

Mágus

A pénz könnyen jön, könnyen megy

Lázadó

Szándékosan ellenáll

Sztár

Csillogás és hatalmas szív

Naív

Fontosabb az ember, mint a pénz

Hős

Sokat ad, ezért sokszor kifacsart

Ínyenc

A pénz gondolatától is irtózik
3

MODUL #2: MONEYCOMPASS
Hogyan készítsd el a pénz-iránytűdet?

A félelmeidet bátorsággá, a kétségeidet magabiztossággá alakítod.

Megtanulod, hogyan tudod legyőzni a pénzzel kapcsolatos negatív érzéseidet.

Figyelem! Ez a gyakorlat olyan mélyre ható, hogy mindig emlékezni fogsz rá, és minden porcikádban érezni fogd az erejét.

Hogyan alkosd meg a pénzügyi iránytűdet? Ez lesz a vezérfonalad az új döntéseidben az életedben, a vállalkozásodban, vagy a karrieredben.

Megtanulod, hogyan használhatod a pénzügyi személyiséged kulcselemeit, hogy a félelmeidet és kétségeidet bizalommá alakítsd át, és hogy tudj bízni saját magadban, mikor új pénzzel kapcsolatos döntéseket kell hoznod.

Profitálj az egyedülálló erősségeidből!
3

A kurzus 7 napja sorsfordító lesz.

MODUL #3: MONEYVOICE
Hogyan ismerd meg a pénz-hangod?

 Pontosan megtudod, hol folyik el a pénz a vállalkozásodban

Megtanulod mit kell tenned, hogy ezeket a laza pontokat lezárd, ahol a pénz kifolyik a vállalkozásodból. Itt nagyon nagy felismerések szoktak történni…

Megtanítalak, hogyan találj magadnak egy könnyen érthető, jól tanulható módot, ahogyan a pénzről beszélsz. Ez a beszédmód lesz a kulcsa annak, hogy a pénzzel kapcsolatos eddigi ügyetlenségedből ügyességet csinálj.

Szintén a money voice, a pénzhangod a felelős azért, hogy a pénzzel kapcsolatos bátortalan döntéseid helyét a bátorság és a határozottság vegye át.

Ha mindezt megcsinálod, az önbecsülésed is jelentősen növekedni fog.

3

MODUL #4: MONEYSTORY
Hogyan írd meg az új pénz-történeted?

Mi a te valódi utad a jóléthez?

Feltérképezzük azokat a szokásokat, meggyőződéseket és magatartásokat, amik visszatérően szabotálják az anyagi helyzetedet.

Megtanulod, hogyan készíts magadnak egy teljes pénztörténet változtatást, azaz Money Story Change-et. Ehhez adok majd egy átírható sablont. Ez a dolog fog támogatni téged, hogy ma, holnap, és azután is több pénzt keress.

Már az első nap érezni fogod az önértékelésed emelkedését

3

Viszlát pénz blokk, heló több profit!

MODUL #5: MONEYCEILING
Hogyan törd át a pénzplafonod?

A pénzplafon csak a te fejedben létezik. Áttöröd, többet keresel.

Az áttöréshez először azt kell megérteni mi okozza a fejedben a pénz plafont. Van 4 veszélyes pénz-gondolkodásmód, ezeket megismered ebben a modulban, ezek a plafon okozói. A te blokkodat vajon melyik okozza a 4 közül?

Megtanulod, hogyan hozz létre egy egyszerű de zseniális akciótervet, hogy új lehetőségek táruljanak eléd a vállalkozásodban, vagy a karrieredben.

Megtanulod mi az a napi 5 perces elfoglaltságot igénylő eszköz (tool) amivel a régóta nyomasztó pénzkorlátaidat szétrobbanthatod (ez tökéletes lesz a számodra, ha vállalkozó vagy.)

3

MODUL #6: MONEYFUTURE
Hogyan valósítsd meg az új, ragyogó pénz-jövőd?

Saját lelked által inspirált életterv.

Itt megtanulod azokat a módszereket, amikkel megszabadíthatod magad attól, hogy a pénzügyi személyiséged árnyékában élj. Megtanulod, hogyan készítsd el magadnak az egyedülálló, a lelked által inspirált élettervedet (ehhez adok átírható mintát). Ez azonnali segítséget nyújt számodra, hogy soha többé ne mondd: ezt vagy azt „kellene” tennem.

Megtanulod, hogyan építsd fel a vállalkozásodat a személyiségednek megfelelően, mert ez könnyebbséget, felszabadultságot hoz az életedbe.

Megtanulod, hogy növeld bevételeidet a benned rejlő lehetőségeiddel, erősségeiddel. Megtanulod, hogyan használd a pénzügyi személyiségedet a marketingben és az üzletben, hogy gyorsabban több pénzt keress.

Ideje hatalmasat emelni az önbecsüléseden
3

Lássuk jól érted-e?

Így változtatja meg az életed a Money Makeover Masterclass
3

Adrienn von Toth

Money Nanny

Nem várt előnyök

„Hogyan változik meg az életed a tanfolyam után? Lehet, ezekre nem is gondolnál”

HELÓ ÁTTÖRÉS!
A pénz az életed és a vállalkozásod minden területét befolyásolja. Ha a pénzügyekben sikerül az áttörés, az magával vonzza az életed többi területén is a fejlődést.
Viszlát konfliktusok
Sokszor, sok családban van a pénz miatt vita, veszekedés, konfliktus. Ha a pénzügyeid pozitív irányba fejlődnek egy csapása megszűnnek a pénzzel kapcsolatos konfliktusok. Ez egy olyan pozitív következmény, amire lehet nem is gondolnál…
Heló álomügyfelek!
Aki emberekkel foglalkozik, nem kerülheti el, hogy néha legyen egy-egy problémás ügyfele, akivel nem szívesen foglalkozik. De ha megtanulod, hogyan add el a pénzügyi személyiségedet és hogyan tudsz az ügyfeleid számára segítségül lenni, akkor azt veszed észre, hogy csak és kizárólag a legjobb ügyfelek jelentkeznek nálad.
Szinten kell lépned a pénzügyeidben

Mit gondol más?

Megkérdeztük a Money Makeover Masterclass résztvevőit, mit gondolnak a kurzusról. Eredetileg a kurzust német nyelven Zürichben tartottam. A svájci weboldalunk még több ajánlást találsz, nézd meg a videókat is:  https://richfamily.info/referenzen/

3

Önbizalom és siker

Kezdetben nehéz volt elhinni, hogy egyedül is képes vagyok bármit  is megváltoztatni, de Adrienn segített nekem és megmutatta hogyan lehetséges. Szuper volt Adriennel együtt dolgozni a mentoringban. Szívből köszönöm neki! Megtanultam, hogy szabad önbizalmat és sikert szereznem!

Cornelia Scheffler
zenetanár

Azonnal ráéreztem a módszerekre

Ami a legjobban tetszett, hogy a hangsúly a gyakorlaton van, és azonnal ráéreztem a módszerekre. A tűzrituálé nagyszerű volt, máris működik. Azajándékkártyák szuperek! Már dolgoznak. Köszönöm szépen ezt a nagyszerű workshopot!

Alex
IT specialista

 

A szeminárium felnyitotta a szemem!

Köszönöm szépen az inspiráló napokat és az impulzusokat! Szenzációs volt!

A szeminárium előtt volt egy blokkom, akadályom, és nem tudtam, hol van. A szeminárium felnyitotta a szemem!

Megtanultam, hogy a negatív energiákat egyszerű gyakorlatokkal könnyen át lehet alakítani pozitívvá. Adrienn 2 legnagyobb erőssége a szakértelme és a kreativitása. Életben tartja a szemináriumot, és az emberek valóban tanulhatnak.

Szívesen részt vennék egy folytatásban! 

Christina Fiechter
egészségügyi tréner

Tanulságos

A legelgondolkodtatóbb dolog a vagyonlistám volt. Rájöttem, hogy szerencsés vagyok, hogy már ennyi mindenem van, hogy ennyi mindent elértem! Megtanultam, hogy jó úton járok! A workshopot azoknak ajánlom, akik még nincsenek békében önmagukkal. Adrienn rengeteg tudással rendelkezik, és nagyszerű volt vele dolgozni, mert annyira empatikus! A gyakorlatok egyszerre voltak tanulságosak és pihentetőek. A felismerésem: jó úton járok, de megmutatta, hogy még van még mit tanulnom.

Cassandra S
egyetemista

 

Megtudod hogyan oldd fel a saját pénzügyi blokkod

Adrienn von Toth

pénzügyi coach

Személyesen foglak támogatni izgalmas, lépésről-lépésre gyakorlatokkal, amik mélyrehatóak és pontosan megmutatják, hogyan tudod a tudatalattidban rejtőző pénzblokkjaidat megszüntetni és új, pénzteremtő tevékenységeket a vállalkozásodban, a karrieredben, vagy az életedben, esetleg a kapcsolataidban létrehozni

Jelentkezés itt

Ha a megrendelés gombra kattintasz, ez fog történni:

Hozzáférés azonnal

Kártyás fizetés, automatikus hozzáférés

7 napos online Masterclass

Jelszóval tudsz belépni a videókhoz

Élő tréning online

Zárt facebook csoportban

3
MODUL#1: MONEYCODE

Mi az a pénzkód, és hogyan tudod megfejteni?

MODUL #2: MONEYCOMPASS

Hogyan készítsd el a pénz-iránytűdet?

MODUL #3: MONEYVOICE

Hogyan ismerd meg a pénz-hangod?

MODUL #4: MONEYSTORY

Hogyan írd meg az új pénz-történeted?

MODUL #5: MONEYCEILING

Hogyan törd át a pénzplafonod?

MODUL #6: MONEYFUTURE

Hogyan valósítsd meg az új, ragyogó pénz-jövőd?

Anyagok és feladatok
A coaching videófelvételét MP3 és MP4 formátumban. Komplett Online Tréningprogram videókkal és feladatokkal mind a 8 pénzügyi személyiség számára. Az egész tréning tartalmazza a PDF-anyagokat és letölthető hanganyagokat. Hozzáférés a gyakorlatokat, feladatlapokat, vizualizációkat, interjúkat és bónuszokat tartalmazó pénzügyi személyiség-könyvtárhoz. Gyakorlatias házifeladatok és pénztippek, hogy rendet tudj teremteni és megszüntesd a rendetlenséget, valamint, hogy fel tudd állítani a pénzzel kapcsolatos határaidat
Személyes mentorálás
6 egyéni és inspiráló 1:1 Mentoring Coaching Adriennel.
111 EUR
kb. 33 553 Ft

A biztonságos fizetést a Stripe teszi lehetővé

A rendszer automatikusan generálja a hozzáférésed